Video | Basis | Karry | Fest | Kage | Kød | Download |
![]() |
Fest er mangfoldighed og overraskelser.
Man kan overraske gæsterne ved at servere en forret med hjemmelavet knækbrød, boblevand - og noget at komme på knækbrødet. Brød og knækbrød finder du under "Kage". På denne side:
|
![]() |
Humus - en festlig forret, når den serveres med godt (knæk)brød og boblevand
3 dl kikærter
"pesto":
Kikærterne sættes i blød aftenen før brug. Si vandet fra kikærterne og tilsæt rigeligt vand, som kikærterne koges i - ca 2 timer.
Til "pestoen":
Hæld vandet fra kikærterne og hæld dem i foodprocessoren. Tilsæt olivenolie, citronsaft, tahin og "pesto".
Her er opskrift på humus til download.
|
![]() |
Hovedret: SpinatPanir Panir indgår fint i varme retter og er uundværlig i en spinatpanir. ;-) En meget mættende spinatpanir får man ved at komme panir og spinat i en dahl med linser: Kog linser med kartoffel, tomat, karry og kokosmælk - se evt. hvordan man laver en dahl på linser under "Basis". Tilsæt friske spinatblade de sidste 3 minutter. Tilsæt panir til sidst. Video om let spinatpanir uden linser Opskrift på panir står et stykke nede i Basis. |
![]() |
Dessert: Ovnbagt æblefryd
Her er opskrift på Kage - ovnbagt æblefryd. |